Dünyanın En Güvenilir Hava Yolu Qatar Airways Seçildi

qatar_air

CBS MoneyWatch tarafından yayınlanan ve ünlü seyahat sitesi WanderBat tarafından gerçekleştirilen, tüm büyük hava yolu şirketlerini kapsayan ayrıntılı bir çalışmada Qatar Airways, “Dünyanın En Güvenilir Hava Yolu Şirketi” seçildi.

Qatar Airways, düşük bagaj kontrol maliyetleri, zamanında kalkış oranları ve filoların ortalama yaşı baz alınarak seçilen 22 uluslararası hava yolu şirketinin bulunduğu listenin başına yükseldi. Birleşik Devletler merkezli hiçbir hava yolu şirketi listeye giremezken, havacılık dünyasında bir kere daha takdir görmekten dolayı mutluluk duyduklarını dile getiren Qatar Airways Group CEO’su Akbar Al Baker, “Benzersiz güvenilirliğimiz, misafirlerimize zamanında, konforlu hizmet vermeye ve konukseverliğe bağlılığımızla hak ettikleri rahatlığı sunmaya olan kararlılığımızdan kaynaklanıyor. Bu çalışma tüm bunların dünya çapında seyahat edenler için önemini güçlendirdi” şeklinde konuştu.

Qatar Airways’in bu çalışmada elde ettiği ve “diğer hava yolu şirketlerinin ulaşmak için çabaladığı” zamanında kalkış oranının son kararda büyük bir faktör olduğu vurgulandı. Akbar Al Baker bu konuyla ilgili olarak “Son teknolojiyle donatılmış olan, Skytrax Ödül töreninde Orta Doğu’nun En İyi Hava Limanı seçilen ve Qatar Airways’in merkezi olan Doha’daki Hamad Uluslararası Havalimanı, dünyanın en iyi havacılık tesisi olarak modern filomuzu en yüksek operasyonel hassasiyetle yönetmemize olanak sağlıyor. Gelişmiş, modern uçaklar sunmaya olan sürekli kararlılığımız, dünyanın her yerinde iş ve tatil amaçlı seyahat eden yolcularımıza zamanında iniş kalkış sağlamamızda önemli bir etken” dedi.

Bunun yanı sıra Al Baker, Qatar Airways’in yeni Airbus A350’nin Küresel Açılış Müşterisi ve ilk kullanan hava yolu olmasını, ticari havacılık teknolojisine ve mükemmeliyete olan bağlılıklarının bir başka göstergesi olduğunu belirtti. CBS/WanderBat çalışması ayrıca Qatar Airways’in sürekli büyümesine ve ünlü 5 yıldızlı hizmetlerine ve konfor imkanlarına da atıfta bulundu. 2011 ve 2012 yıllarında da “Dünyanın En İyi hava Yolu Şirketi”havayolu şirketi yakın zamanda Skytrax tarafından “Dünyanın En İyi Business Class’ı” ve “Orta Doğu’nun En İyi Hava Yolu Şirketi” seçilmişti. Qatar Airways, Tanınmış seyahat bilgi uzmanı Skift tarafından da, “Uzun Mesafede En İyi Ekonomi Sınıfı Deneyimi” olarak belirlendi.

You Might Also Like

Bir Cevap Yazın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>